MÅNEDENS PROFIL

GREP GRENLAND 

Hvem er vi?

- GREP Grenland er en attføringsbedrift som er eid av de fire grenlandskommunene. Se www.grepgrenland.no for mer informasjon.

Hvorfor er dere medlem i Skien Næringsforening?

- GREP Grenland er tilstede i hele grenlandsregionen, ikke minst i Skien. Sitt Ned kunst og kafé og interiørbutikken Preg ligger midt i Skien sentrum, og det nye produksjons- og arbeidsinkluderingsbygget som rommer mange av bedriftens produksjonsavdelinger ligger på Rødmyr. I tillegg driver bedriften Maribakkane barnehage, som ligger på Moflata, ikke langt fra sykehuset. Fra disse lokasjonene har GREP aktiviteter som inkluderer og berører mange mennesker i Skien. Medlemskapet i Skien Næringsforening gir GREP anledning til å være en del av nettverket knyttet til næringslivet i byen, og dyrke og videreutvikle det viktige samarbeidet bedriften har med mange arbeidsgivere og næringsdrivende i lokalområdet. Å få anledning til å både oppleve andre bedrifters perspektiver, og å bidra med egne, gjennom sammenkomster, omvisninger og foredrag er noe som oppleves som verdifullt for GREP.

Hva er GREP Grenland opptatt av om dagen? 

- GREP Grenland er opptatt av og dedikerte til å bidra til at flest mulig kommer ut i jobb eller utdanning. Dette arbeider bedriften med hver dag, på en rekke ulike måter. Besøk www.grepgrenland.no for å lese mer.

 

.

Hver måned har en medlemsbedrift mulighet til å synes litt ekstra for en billig penge! Kontakt oss om det er interessant for deg. Januar er allerede opptatt - så være rask om du vil være februar-profilen.

Bli medlem

Klikk her for å registrere deg

For mer informasjon om medlemskap, ta kontakt med daglig leder Mette Sannerholt Andersen

tlf: 35 49 98 88

e-post: msa@skiennf.no

Kalender

18.00-22.00 5. desember 2017

Boye Ordingsgate 3A, 3722 Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.