Om oss

Starten
Skien Næringsforening har en lang historie. Foreningen ble stiftet 1888 under navnet Skiens Kjøbmandsforening, i 1918 ble også industrien inkludert og foreningen endret navn til Skiens Handelstand og Industriforening for så å endre til Skien Næringsforening i 2010.  Som navnet indikerer favner foreningen all næring som drives i regionen, uavhengig av bransje, beliggenhet eller størrelse. 

Formål
Gjennomslagskraft og styrke får vi ved å være en seriøs og representativ forening der medlemmene står samlet bak ønsket om et fremtidsrettet, vekstkraftig næringsliv.

Foreningen skal ivareta og fremme medlemmenes interesser på ulike arenaer:

  • Som kontaktorgan og høringsinstans for Skien kommune og andre myndigheter. (Plan- og reguleringssaker, næringspolitiske saker)
  • Egne initiativer for å få saker opp på dagsorden.(Parkeringsforhold, kommunens behandling av næringssaker, infrastrukturspørsmål, lokale skatter)
  • Deltakelse i regionale organisasjoner og foreninger med samme interesser.

Arbeidet skjer gjennom foreningens komiteer og utvalg. Vi legger også stor vekt på direkte kontakt og innspill fra medlemmene. Vi arrangerer derfor månedlige medlemsmøter hvor vi kombinerer innlegg og foredrag om aktuelle emner med det sosiale knyttet til et felles måltid. En fin måte å treffe andre og knytte kontakter.

Ved å bli medlem kan du bidra til at næringslivet får en enda sterkere påvirkning i viktige saker. Jo flere vi er – jo større styrke!

Ta gjerne kontakt med vår daglige leder Mette Sannerholt Andersen på tel. 951 20 848 eller e-post msa@skiennf.no. Du kan også ta kontakt med våre styremedlemmer for flere opplysninger hvis din bedrift ikke allerede er medlem!

Kjøpsbetingelser.

Se kjøpsbetingelser og kontaktinformasjon 
(ikke tilgjengelig ennå)

Kalender

18.00-21.30 6. februar 2018

Hovet Ring 7, 3931 Porsgrunn

18.00-22.00 6. mars 2018

Villa Fløyen, Boye Ordingsgate 3A, 3722 Skien

18.00-22.00 10. april 2018

Kommer senere

Hovedsamarbeidspartner 2018
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.